Het laatste FEHAC nieuws


13-10-17 - FEHAC nieuws

Informatie uit de meest recente nieuwsbrieven van FEHAC: geen woord over oldtimers in het regeerakkoord (Nieuwsbrief d.d. 11 oktober 2017) en gemeente Rotterdam haalt bakzeil in de strijd om het weren van oldtimers uit de milieuzone (Nieuwsbrief d.d. 12 oktober 2017).  De gepubliceerde foto is afkomstig uit de FEHAC Nieuwsbrief ban 12 oktober. Meer (en veel) informatie vindt u op de website van FEHAC:  www.fehac.nl

26-09-17 - Geluk & autorijden

MAAND VAN DE GESCHIEDENIS IN HET OPENLUCHT MUSEUM ARNHEM​ 
 Grijp uw kans! Laat op 14 oktober uw mobiel erfgoed zien! Het Nederlands Openluchtmuseum Arnhem organiseert samen met de stichting Mobiele Collectie Nederland (MCN) en de FEHAC op zaterdag 14 oktober een evenement over het geluk van het autorijden!  

Lees alle informatie  hier in de FEHAC-nieuwsbrief.

01-07-15 - Erfgoed beschermd

Nederland koploper bescherming mobiel erfgoed
FEHAC blij met nieuwe  erfgoedwet

Eerder heeft de FEHAC al aandacht besteed aan de nieuwe erfgoedwet en de mogelijke gevolgen daarvan voor onze historische voertuigen, het erfgoed van de weg. Op l6 juni 2015 heeft de Tweede Kamer over de erfgoedwet vergaderd en is de erfgoedwet aangenomen. Lees hier meer

10-04-15 - Sloopregeling

Per 1 april 2015 mag men een auto niet meer in eigen beheer slopen. U kunt hier meer lezen over de regeling en de bezwaren van de Fehac.

15-01-13 - Fehac Nieuws

Download hier de meest recente nieuwsbrief ( januari 2013) met het laatste nieuws van de Fehac.

03-12-12 - Vakmanschap

De FEHAC heeft een enquête uitgevoerd, die inzicht kan geven in wat voor problemen bedrijven tegenkomen bij de reparatie en/of restauratie van een klassiek voertuig. De resultaten van dit onderzoek zijn inmiddels bekend, u vindt deze resultaten hier.

06-08-12 - Import klassiekers

De Fehac laat weten hoe het met de importcijfers van klassiekers is gesteld. Wilt u er graag meer van weten, het bericht is voor u op de website geplaatst met de naam “Daling import klassiekers“.

21-06-12 - Mobiel Erfgoed

De Fehac vraagt u medewerking te verlenen aan een peiling over het Mobiel Erfgoed Centrum (MEC). Er is al veel respons en er kan nog een paar weken worden gereageerd. Wilt u de enquête nog invullen, dan kan dat via deze link.